Tekstil sektörü ihracatta yıllarca lokomotif olmuş istihdam konusunda ise her zaman en önde gelmiştir,ama sorunlarıda kendisi kadar büyüktür. Hükümet bizim sesimizi duymazdan sorunlarımızıda görmezden gelmiş ve bu büyük sektör dağılmaya yüz tutmuştur. İşte tam bu zamanlarda ana muhalefet partisi olan her daimde işçinin ve emeğin yanında yer alan CHP bizlere destek vermiş sığınacağımız bir liman olmuştur, sayın Genel Başkanımız Deniz Baykal bizzat ilgi alaka göstermiş partinin tüm üst kademeside yanımızda yer almıştır. Bizlerin verdiği sorun dosyalarını bir kenara atmamış özellikle takip ederek defalarca TBMM soru önergesi vermek suretiylede gündeme taşımışlardır. Hatta bizleri meclis grup toplantısında bile kabul ederek tüm medyanın önünde sorunlarımızı gündeme aldırmıştır, kürsüye kadar bizleri çağırarak tüm Türkiye’nin bizi ve sorunlarımızı görmesini duymasını sağlamıştır.

 

Tarih:26/02/2008

Sosyal Ağlar

İletişim

  • Email: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Hotmail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Facebook: Murat Kapan
  • Tweeter : @muratkapann