Hata
  • JUser: :_load: 62 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.

Makaleler

08-09-2012-murat-kapan-chp-bir-dilekce-partisi-degildirCHP Milletvekili adayı işadamı Murat Kapan Cumhuriyet Halk Partisi 89. Kuruluş yıldönümünü de Yazılı bir açıklama yapan Murat Kapan .CHP Milletvekili adayı işadamı Murat Kapan ; CHP Ulusal Kurtuluş Savaşını veren ve Emperyalizme karşı galip gelen gücün adıdır.


Parti ismini ülkenin yönetim şeklinden alan , Cumhuriyet Halk Partisi 89. Kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve onurunu yaşamaktadı .

Kapan ; Cumhuriyet Halk Partisi çok büyük ve köklü bir ailedir. Bu aile, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ten aldığı bu en büyük ve anlamlı mirası sonsuza dek yaşatacaktır. Dünyada hiçbir siyasi oluşum yoktur ki özünü kurtuluş mücadelesinden alsın ve ardından yönetim şeklinin adını vererek parti kursun. Onun için Cumhuriyet Halk Partili olmak bu ülkede olduğu kadar dünyada da her zaman ayrıcalıktır , onurdur , gururdur.

CHP 3-5 kişinin bir araya gelerek kurduğu bir dilekçe partisi değildir. 3-4 generalin onayı ile kurulmuş bir parti değildir. CHP devleti kuran partidir. Cumhuriyeti Kuran bir partidir.

Ülkemizin her zaman aydınlık yüzü olan Cumhuriyet Halk Partisi maalesef karanlık yarınlara doğru sürüklenmeye çalışılan Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğini yıllar öncesinden üstüne basa basa söyleyerek gündeme taşımıştır. Eğitimden, spora her alanda kadrolaşma ‘’bendensen yaşarsın benden değilsen bittin ‘’ anlayışı ile sindirme, yıldırma politikaları ile ülkemiz yönetilmeye çalışılmaktadır ve buna dur diyecek olan Cumhuriyet Halk Partisidir.

Bu adımların tümünü atan CHP, bugün ülkemizi bir başka büyük değişime taşıyacaktır. Bu ülkede baskıların her gün arttığı bir ortamda özgürlükçü demokrasiyi kuracaktır. Halktan karşılık bulan, halkla birlikte yürüyen siyaset anlayışımızla, politikalarımızla bütün zorlukların üstesinden geleceğimize inanıyoruz" dedi. 

 

 

 

 


Sosyal Ağlar

İletişim

  • Email: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Hotmail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Facebook: Murat Kapan
  • Tweeter : @muratkapann