Hata
  • JUser: :_load: 62 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.

47921369

 

Türk Kızılay’ı Maltepe Şubesi’nin Kan bağışı kampanyasına Murat Kapan destek verdi.

Maltepe Belediyesi ve Türk Kızılay’ı Maltepe Şubesinin İşbirliği ile düzenlenen ‘’HAYDİ MALTEPE KAN VERELİM ELELE’’ adlı kan bağışı kampanyasına Murat Kapan'da kan bağışlayarak destek verdi.

Maltepe Meydanında Kurulan  Seyyar Kan Alma Aracında kan bağışçısı olup olamayacağınızı belirlemek  için Bağışçı Bilgi Formunun Doldurulması ardından uzman doktorlar doldurulan formu değerlendirek Bağışçıları kısa bir muayeneden geçiriyor.Sağlık şartlarının uygun olması durumunda  özel donanımlı araç içerisinde kan bağışı işlemi gerçekleşiyor.

Bağışlanan kan 3 kişiye yaşam umudu olduğu gözönüne alındığında her duyarlı ve sağlıklı bireyin bu bağışlara destek vermesi gerektiğini belirtiyoruz.

Dünyadaki uygulamalar ve araştırmalar göstermektedir ki en güvenli Kan, Gönüllü, Karşılık beklemeksizin ve düzenli kan bağışçılarından elde edilmektedir.

 

 


Sosyal Ağlar

İletişim

  • Email: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Hotmail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Facebook: Murat Kapan
  • Tweeter : @muratkapann