Hata
  • JUser: :_load: 62 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.

Makaleler

chpmaltepe
CHP Maltepe İlçe Başkanlığı bir yıl içinde ikinci kez değişti. Atagün Duygulu’nun görevden alınarak yerine Belediye Meclis Üyesi Lütfi Binici getirildi. Oğuz Kaan Salıcı’nin CHP’de İstanbul İl Başkanı olmasının ardından Atagün Duygulu il yönetimine girerken Lütfi Binici’nin yerine de ilçe başkanlığına Operatör Doktor ve Gazetemiz eski köşe yazarlarından Haluk Özsaraç'ın getirileceği belirtildi. Özsaraç ile ilgili il yönetiminin yazısının Ankara'ya gönderildiği öğrenildi. Maltepe Belediye Başkanlığına 2009 seçimlerinde Kalp ve Damar Cerrahını aday gösteren ve seçimleri kazanan partide ilçe başkanlığına da beyin ve sinir cerrahının getirilmesi ise “CHP’de siyaset doktorlara emanet” yorumlarına yol açtı.

 

OPR.DR. M.HALUK ÖZSARAÇ

1954 yılında Bursa İnegöl’de doğdu, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nde 1977 yılında tamamladı. 2006 yılında emekli ola evli ve iki çocuk babası Özsaraç, BJK kongre üyesi. Özsaraç Maltepe’ye Devlet Hastanesi kazandırma gönüllüleri adındaki gurubu aracılığıyla SSK’nın Hastane yapmak amacıyla aldığı Bağlarbaşı Mahallesindeki 14 dönümlük arsayı, Toplumun hafızasından sildirmelerini önlemeye çalışmasıyla gündeme gelmişti. Özsaraç’ın Maltepe Ekspres’de FARKINDALIK adında bilim ve politika içerikli köşe yazıları çıkıyor.

Sosyal Ağlar

İletişim

  • Email: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Hotmail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Facebook: Murat Kapan
  • Tweeter : @muratkapann