Hata
  • JUser: :_load: 62 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.

Makaleler


murat-kapanÇünkü bugün Türkiye’yi karanlığa mahkûm etmeye ant içenler, kefenini giyip yola çıkanlar, o günkü aydınlanma düşmanlarının mirası üzerine diktiler aydınlanma düşmanlıklarını

CHP Milletvekili adayı maltepe’ li işadamı Murat Kapan, Bahriye Üçok’un ölüm yıldönümünde bir anma mesajı yayınları.  Murat Kapan’nun mesajı şöyle:

Onu aydınlanma düşmanları öldürdü.

Türkiye’yi karanlığa gömmek isteyenler, Atatürk devrimlerini toptan yok etmek isteyenler, onu, onları öldürdü.

Bahriye Üçok’u 6 Ekim 1990 tarihinde kalleş bir bomba öldürdü. O kalleş bombanın ardında, hala kim oldukları ortaya çıkarılmayan karanlık güçler bizden aldı onu.

Bugün darbeci diye masum insanları hapse tıkanlar, Turgut Özal’ın mezarını açtırıp gösteri yapanlar, Bahriye Üçok’a ve tüm aydınlanma kahramanlarına gelince suspuslar. Bu cinayetler bu göstermelik “faili meçhul cinayet çözücülerinin” elinde“faili meçhul” olarak kalmaya devam edecek.

Çünkü bugün Türkiye’yi karanlığa mahkûm etmeye ant içenler, kefenini giyip yola çıkanlar, o günkü aydınlanma düşmanlarının mirası üzerine diktiler aydınlanma düşmanlıklarını. Aydınlanmacıların hayatlarını karatmaya devam ediyorlar.

Sevgili Bahriye Üçok’umuzu ve tüm aydınlanma şehitlerimizi sevgiyle, saygıyla anıyoruz. Aydınlanmacıların hayatlarını karartanları ve karatmaya devam edenleri şiddetle kınıyoruz. Tarihin sayfalarında bu aydınlanma düşmanları yerlerini hak ettikleri şekilde alacak.

CHP Milletvekili adayı işadamı Murat Kapan

 

 


Sosyal Ağlar

İletişim

  • Email: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Hotmail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Facebook: Murat Kapan
  • Tweeter : @muratkapann