Hata
  • JUser: :_load: 62 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.

Makaleler

murat_kapan

Kahramanmaraş’ın en başarılı spor adamından Murat Kapan’a Plaket.


Bu sezon İkinci ligde mücadele edecek olan K.Maraşsporun Onursal Başkanı aynı zamanda spor camiası tarafından sevilen ve Efsane Başkan ismi ile anılan , Maraş Şehrinde yapılan anketlerde üst üste iki defa yılın en başarılı spor adamı ünvanını da alan FİKRET FINDIK 1100 Km.uzaktan, Maraştan İstanbul’a gelerek Maraşspor yönetim kurulu adına Murat Kapan’a Plaket takdim etti.

K.Maraşspor Onursal Başkanı FİKRET FINDIK yaptığı açıklamada Murat Kapan’ın K.Maraşsporun İstanbul’da oynadığı deplasman maçlarında takımı ve yöneticilerini yalnız bırakmayıp,gösterdiği yakın ilgi ve evsahipliğinden dolayı yönetim kurulu adına teşekkürlerini iletti.

Murat Kapan ise verilen bu plaket için 1100 Km.uzaktan gelen ve bu anlamlı jesti yapan Fikret Başkan’a teşekkür etti.K.Maraşsporun da bundan sonraki zamanda başarılı bir sezon geçirmesini ve şampiyon olmasını temenni ederek bir kez daha yönetim kuruluna teşekkürlerini iletti.
2
3

Sosyal Ağlar

İletişim

  • Email: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Hotmail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Facebook: Murat Kapan
  • Tweeter : @muratkapann