Hata
  • JUser: :_load: 62 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.

Makaleler

Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Başkanlığı'nda devir teslim gerçekleşti.
İlçe merkezinde düzenlenen törende eski başkan Haluk Özsaraç geçtiğimiz hafta gerçekleşen 10.Olağan Kongre de başkanlığa seçilen Süleyman Kıpırtı'ya görevi teslim etti.

38436954

DEVİR TESLİME YOĞUN İLGİ
CHP'liler parti merkezinin salonuna sığmayınca devir teslim  CHP merkezinin bulunduğu kattaki koridorda gerçekleşti.
Partililerin yoğun ilgi gösterdiği devir teslim törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı Ayten Kayalıoğlu,  10.kongrenin başkan adaylarından Ali Cengiz Erol ve görevi teslim eden Haluk Özsaraç ile birlikte katıldı. Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin'de törende hazır bulundu.

Yeni Başkan Süleyman Kıpırtı, Haluk Özsaraç'a partiye sunduğu katkılarından dolayı bir plaket sundu

64389335

"CHP İÇİN HER ZAMAN HAZIRIZ"
İlçe Başkanlığı görevini yeni başkana teslim etmeden önce konuşan  Haluk Özsaraç; ''Zor bir görev, uzun vadeli bir süreçte yeni yönetimin başarılı olacağına inanıyorum. Ekibimle her zaman yanlarında olacağız. 2009  yerel seçimlerinde Belediye Başkanımız Mustafa Zengin'i seçtiniz. 2014'te yine CHP'nin kazanması için çalışacağınıza inanıyorum. Bana 4 ay boyunca sabrettiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum'' dedi.

"BAŞKAN ZENGİNLE KOLKOLA OLACAĞIZ"
Maltepe CHP'nin yeni başkanı Süleyman Kıpırtı; ''Dostlarım yoldaşlarım, bu demokratik yarışta omuz omuza, kol-kola birlikte çalıştık.Demokrasinin en güzel örneği Maltepe'de sergilendi. Değerli belediye başkanımız çok güzel katkı sundular. Maltepe'de belediye başkanımızla kol kola olacağız.

30191653 

"MALTEPE'Yİ KİMSEYE VERMEYE NİYETİMİZ YOK"
Bundan sonra sokaktayız diyerek sözlerini sürdüren çiceği burnundaki başkan Kıpırtı, "Mahalle mahalle sokaklarda çalışacağız. Sokakta olacağız. Rakiplerimiz bizden korksunlar. Maltepeyi kimseye vermeye niyetimiz yok.Mücadeleye yeni başladık. Demokrasinin taşlarını Maltepe'de döşeyeceğiz. Bizden önceki yönetimlere teşekkür ediyoruz. Şimdi bayrak bizde, bize inananları, güvenenleri boşa çıkartmayacağız. Kimse korkmasın" şeklinde konuştuktan sonra sözlerini şu şekilde sürdüren Kıpırtı,"Haluk hocama teşekkür ediyoruz. Hocamız her zaman yanımızda olacak. Ali Cengiz Erol arkadaşımız yanımızda olacak. Hepsine teşekkür ediyorum'' dedi.

ZENGİN'DEN 2014 HEM MALTEPE HEM BÜYÜKŞEHİR MESAJI
Törende daha sonra söz alan Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin,''Sevgili yoldaşlar, arkadaşlar, partililer hepimiz burdayız. Elele kolkolayız. Bu seçimde CHP gönüllüleri yarıştı demokratik anlayışla partimizin iradesi ortaya çıktı. Bizlere bir mesaj verdi. Bize düşen görev elele kolkola partimizin iktidarına; hem Maltepe'de hemde büyükşehirde ulaşmak. Bunun için daha çok çalışacağız" dedi.

ZENGİN, MÜKEMMELİ ARIYOR
"Bizim düşmanlarımız Mustafa Kemal düşmanlarıdır. Biz onlarla savaşalım" diyerek sözlerini sürdüren Zengin,"Mükemmeli arıyorum. Bunu birlikte başaralım.Hep birlikte yapalım. Ben zor bir insanım. zoru başaralım.Süleyman Başkanımız örgütümüzün başı, hepimiz varsak başarı var. Ben değil, biz olarak yolumuza devam edeceğiz'' dedi.

78756241
" SEVİYELİ KONGRE YAPTIK ZAFER CHP'NİN OLDU"
CHP Maltepe İlçe Başkan adaylarından   Ali Cengiz Erol, ''Bir ilki başardık. Seviyeli bir kongre yaptık. bundan sonrada kalitenin daha da yükseleceğine inanıyorum. Gün birlik günü dedik. Zafer hepimizindir. Zafer Cumhuriyet Halk Partisi'nin oldu'' dedi. Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri,CHP parti il yöneticileri, ilçe yöneticileri ve CHP'liler törende hazır bulundular.

20701310 

Sosyal Ağlar

İletişim

  • Email: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Hotmail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Facebook: Murat Kapan
  • Tweeter : @muratkapann