Hata
  • JUser: :_load: 62 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.

Makaleler

CHP ADALET VE ÖZGÜRLÜK İÇİN YÜRÜDÜ


Cumhuriyet Halk Partisi adalet ve özgürlük için yine meydanlardaydı. CHP üyeleri, İstanbul Taksim’de düzenlenen Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Nedim Şener ve Ahmet Şık ile CHP İzmir Milletvekili, Cumhuriyet gazetesi yazarı Mustafa Balbay ve gazeteci Tuncay Özkan için düzenlenen iki ayrı yürüyüşe kitlesel destek verdi. CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, Milletvekilleri Mahmut Tanal, Süleyman Çelebi, Kadir Gökmen Öğüt, Veli Ağbaba, Melda Onur, İlhan Cihaner, PM Üyesi Ercan Karakaş, CHP eski Milletvekili Çetin Soysal ve çok sayıda CHP üyesi de tutuklu gazetecilere destek verdi.

2

Ahmet ve Nedim’in Gazeteci Arkadaşları (ANGA) gazeteci Nedim Şener ve Ahmet Şık’ın gözaltına alınmalarının birinci yılında Taksim’de bir araya geldi. Taksim tramvay durağında toplanan kortej Galatasaray Meydanı’na kadar yürüdü. Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP milletvekili ve gazeteci Mustafa Balbay ile gazeteci Tuncay Özkan’ın “tecrit hücrelerine” konulmasının birinci yılı da Galatasaray’da düzenlenen kitlesel yürüyüşle protesto edildi. Balbay ve Özkan Gönüllüleri tarafından, “Onları tecrit hücresinde ölüme mi terk edeceksiniz?” çağrısıyla düzenlenen yürüyüş Galatasaray Meydanı’ndan başladı. İstiklal Caddesi boyunca sloganlar eşliğinde devam yürüyüş Taksim Meydanı’nda yapılan basın açıklamasıyla son buldu.

3


Sosyal Ağlar

İletişim

  • Email: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Hotmail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Facebook: Murat Kapan
  • Tweeter : @muratkapann