Hata
  • JUser: :_load: 62 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.

Makaleler


a20c2e2792980ffc
Başbakan Erdoğan’ın geçen yıl yaptığı Roman Açılımı toplantısında “Parasız eğitim istiyoruz alacağız ” yazılı pankart açtıkları için örgüt üyeliğinden tutuklu yargılanan üniversite öğrencileri Berna Yılmaz ve Ferhat Tüzer tahliye edildi

Üniversite öğrencileri Berna Yılmaz ve Ferhat Tüzer, 14 Mart 2010’te Başbakan Erdoğan’ın Abdi İpekçi Salonu’ndaki “Roman Açılımı” toplantısı sırasında “Parasız eğitim istiyoruz, alacağız” pankartı açtı. Gözaltına alınan iki genç çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

bfa59955d5c7d1fe

Öğrencilerin “terör örgüt üyesi” olmak iddiasıyla 15 yıla kadar hapis istendi. İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dün görülen duruşmada Avukat Taylan Tanay, sanıklardan birinin tutuksuz yargılandığını belirterek “Tutuklu olan iki sanığın diğerlerinden tek farkı pankartı tutmaları. Bu da bizim ‘Başbakanın karşısında açtıkları pankart yüzünden tutuklular’ savımızı açığa çıkarıyor” dedi

Sosyal Ağlar

İletişim

  • Email: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Hotmail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Facebook: Murat Kapan
  • Tweeter : @muratkapann