Hata
  • JUser: :_load: 62 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.

Makaleler

 

CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Murat Kapan, Kahramanmaraş ‘ta beklemediği ilgi ve alaka ile karşılaştığını söyledi

İstanbul’da tekstil alanında faaliyet gösteren bir firmanın yönetim kurulu başkanlığını yaparken Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Kahramanmaraş’ta yaşanan istifaların ardından CHP Kahramanmaraş milletvekili adayı olan başarılı işadamı Murat Kapan, Kahramanmaraş ‘ta beklemediği ilgi ve alaka ile karşılaştığını söyledi. Genel Başkanları kemal Kılıçdaroğlu’nun  18 saatlik çalışma temposunu geçmek için örgütü ile birlikte ant içtiklerini de ifade eden Kapan, ‘’ günün büyük bir bölümünü sahada geçiriyoruz. Halkımızdaki partimize olan coşku ve sevgi seli bizim çalışmalarımıza şevk veriyor. Şuan tıbbi ilaç desteğiyle ayakta duruyorum yine de sahaya inerek bizi umut ışığı olarak gören vatandaşlarımızın arasına katılmak istiyorum ‘’dedi.

 

2505201173153
TÜM ÇALIŞMALARIMIZ PROGRAM DAHİLİNDE

 

CHP teşkilatının Türkiye’nin her yerinde çalışkan bir yapısı olduğuna da dikkat çeken kapan, partisinin Kahramanmaraş örgütüne övgüler yağdırarak şöyle konuştu; ‘’Türkiye’nin dört bir yanında CHP’nin örgütleri var. Ama CHP Kahramanmaraş örgütümüzde il başkanlığımızla mükemmel bir çalışma tempomuz var. Seçim çalışmalarımızı gün öncesinden planlayarak gidiyoruz. Planlı çalıştığımız için ortaya çok olumlu şeyler çıkıyor. Hem il teşkilatımız hem de ilçe teşkilatımızı canla başla seçim çalışmalarını sürdürüyor. Diğer taraftan da Elbistan, Nurhak, pazarcık, Çağlayancerit, Ekinözü,  Afşin, Göksun, Türkoğlu ve Andırın, ilçe teşkilatımız ve teşkilatlarımıza bağlı birimler heyecanlandıran en küçük bir şey kaybetmişler canla başla gece gündüz çalışıyorlar. Bu çalışkan örgütümüzle partimiz burada destanlar yazar. Biz öncelikle örgütümüzle birlikte iktidara kilitlendik bizi mutlu edecek tek çözüm iktidar olmaktır. Bizde buna doğru emin adımlarla yürüyoruz.’’

 

İLGİ VE SEVGİ BÜYÜYOR

 

Seçim çalışmalarını da değerlendiren Kapan; ‘’son yaptığımız coşkulu mitingle halkın CHP’ye olan teveccühünü gördük. Kahramanmaraş’ta ki oy potansiyelimizi iki katına çıkartacağımızın yaptığımız gezilerde görüyorum. Geçmiş yıllardaki seçimleri ben burada yaşadım. Ama daha önce 6 seçimi Kahramanmaraş’ta geçirmiş arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız gezilerde halkın CHP’ye teveccühün artığını görüyoruz.  Geçmiş yıllarda vatandaşlar CHP adaylarıyla konuşmayıp selamlarını bile almazken artık seçim arabasını 200 metre uzaktan gören birisi bize el sallayarak sevgisini gösteriyor. Halk için artık bir ümit ışığı doğdu.  Hiç oyumuz çıkmayan bölgelerde artık halkımız bizimle konuşuyor, dertleşiyor, bizi dinliyor ve merak ediyor. Bu dört öğeyi birleştirdiğimiz zaman ortaya ilgi çıkıyor. İlgini sonucu da sandıkta oya dönüşecektir. Kahramanmaraş’ta geçmiş seçim çalışmaların da ne yapmışsak bu çalışmaları iki katına çıkartacağız. Bu çalışmalar ise sandıkta ki oy potansiyelimizi ortaya koyacaktır.” Dedi.



murat_kapan_halkimiz_ile_
 

 

KAYNAK : MARAŞ MEDYA MERKEZİ


 


Sosyal Ağlar

İletişim

  • Email: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Hotmail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Facebook: Murat Kapan
  • Tweeter : @muratkapann