Hata
  • JUser: :_load: 62 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.

Makaleler

4693Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş milletvekili adayı Murat Kapan, ilçe yönetimi ile birlikte Elbistan’da sanayi esnafını ziyaret ederek, onların sorunlarını dinledi.

CHP Kahramanmaraş milletvekili adayı Kapan, Elbistan’da sanayi esnafını gezdi. Esnafları tek tek ziyaret eden Kapan ve beraberindeki heyet esnafın sorunlarını dinleyerek, CHP iktidarında sorunlara çözüm üretileceğini anlattılar.

Kapan, sanayi sitesinde ziyaretinde kaza yapmış bir arabanın kaportasını düzeltmeye çalışan usta ile yaptığı sohbetinde şunları söyledi; “Bu araba ne zaman kaza yaptı bilmiyorum ama Türkiye 8,5 yıl önce kaza yaptı. Kaportası yamuldu. Bizde şimdi kaporta tamircinin yaptığı gibi ülkeyi düzeltmeye çalışıyoruz” dedi.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Kapan, “Elbistan’da esnaf şükür ediyor ama halinden de memnun değil. 12 Haziran seçimlerinde sandıktan CHP iktidarı çıktığında esnafta, çiftçide, emeklide memurda halinden memnun olacaktır” dedi.

CHP Kahramanmaraş milletvekili adayı Murat Kapan’a, sanayi esnafı ziyaretinde CHP İlçe Başkanı Mehmet Temur ve ilçe yönetimi eşlik etti.

 

Murat Kapan

 


kapan_esnafi_ziyaert_etti

 

KAYNAK : ELBİSTAN KAYNARCA

Sosyal Ağlar

İletişim

  • Email: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Hotmail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Facebook: Murat Kapan
  • Tweeter : @muratkapann