Hata
  • JUser: :_load: 62 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.

Makaleler

ANKETLERDE “KAPAN” ÇIKTI

 

Yayınlanan17 Mart 2011.

Klashaber Gazetesi tarafından başlatılan ve yaklaşık bir aydan bu yana devam eden kamu oyu anket çalışmaları tamamlandı. Değişik siyasi partilerdeki aday adayları arasında başlatılan ve bölgenin ilk  anketi olma özelliğini taşıyan çalışmada ,  oy kullananlar  seçmenler arasında yüzde 48,65 oranı ile CHP’den Milletvekili aday adayı olan Murat Kapan, açık ara farkla birinci oldu.

Genel seçimler öncesi siyasi partilerden aday adaylığı için başvurular devam ederken, adaylarda listelere girebilmek için kulis çalışmalarına da başladı. Mecliste kendilerini temsil edecek olan isimleri belirlemek için Klas Haber Gazetesi tarafından başlatılan  ”Sizce Milletvekili adayları Kimler olmalı” anketi sonuçlandı. Kamuoyuna yansıyan 6 isimin belirtildiği ankette, bine yakın okuyucu oy kullandı.  Kullanılan oylar ve dağılımları ise şöyle :

İSİM                            ORAN                                    ALDIĞI OY

Murat  Kapan            % 48 65                    519 oy

Osman  Boyraz        % 18,39                     139 oy

Hüsniye Kaya          %  6.61                      50 oy

Fikri Köse                 % 3,57                       27 oy

Adem Göktaş           % 1,46                       11 oy

Ankete katılanların yüzde 1,32 ise değişik isimler ve görüşler belirtti.  Anket sonuçları ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız CHP İstanbul 1.Bölge Milletvekili adayı Murat Kapan ise “Halkımızın teveccühü bizleri onurlandırıyor. Bizde elimizden geldiğince halkımıza hizmet ederek onların bu sevgisine layık olmaya çalışıyoruz” şeklinde yorumladı.

 

 


 

murat_kapan_fark_atti


KAYNAK : REALİST HABER

Sosyal Ağlar

İletişim

  • Email: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Hotmail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Facebook: Murat Kapan
  • Tweeter : @muratkapann