Hata
  • JUser: :_load: 62 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.

Makaleler



Genel seçimlere az bir zaman kaldı. 12 Haziran’da seçmen sandığa giderek tercihini yapacak. Seçime girecek siyasi partilerin milletvekili aday adayları tek tek açıklanırken Maltepe’li iş adamı Murat KAPAN kendi bölgesinde (İstanbul 1. Bölge) çalışmaları başlattı.

Öncelikle parti yetkilileriyle görüşen Murat KAPAN, daha sonra kendi bölgesinde faaliyet gösteren yerel basına bir toplantıyla Cumhuriyet Halk Partisinden aday adayı olduğu açıklamasını yaptı. Neden milletvekili aday adayı olduğunu detaylı bir şekilde anlattı ve basının sorularını cevapladı. Murat KAPAN’ın bu açıklaması reklam ve ilanlarıyla tüm yerel basında yer aldı.

Gerekli açıklamaları yaptıktan sonra iktidarı hedefleyen sloganlar ve aday adayı olduğu CHP parti politikaları doğrultusunda hazırlanan bez afiş (pankart)ın sadece 400 tanesi Maltepe’nin her yerine asıldı.

Murat KAPAN yapmış olduğu bu çalışmalarla CHP seçmenine aday adaylığını resmen açıklamış oldu. Ve bu çalışmalarla partilileri coşturdu.






1.Bölge’nin tamamını kapsayan;

-1500 afiş,

-3 milyon el ilanı,

-3 milyon kartvizit,

-Bölgede ki tüm yerel gazetelere ilan,

-Üyelerin belirli aralıklarla mesajla bilgilendirilmesi (10 milyon),

- 14 araç,

-6 seçim irtibat bürosu

150 kişilik gençler ve kadınlardan oluşan profesyonel çalışma ekibiyle

ciddi bir çalışma programı belirlediklerini açıklayan Murat KAPAN; ‘’Hedefimiz tek başına iktidar, bu süreçte partimizin oylarını artırmak ve taş üstüne bir taşta biz koymak için bütün imkânlarımızla çalışıyoruz. Amacımız seçmeni doğru bilgilendirmek ve kararsızları etkileyip halkımızın da katılımını sağlayarak 12 Haziran’da Cumhuriyet Halk Partisini tek başına iktidara taşımak’’ diye açıklama yaptı.

Gelen talep üzerine Ankara’ya giden Murat KAPAN, yaptığı görüşmeler sonucu aldığı mesajlar doğrultusunda çalışmalarına hız verdi.

 


 

murat_kapan

KAYNAK : HABERDE İMZA

Sosyal Ağlar

İletişim

  • Email: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Hotmail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Facebook: Murat Kapan
  • Tweeter : @muratkapann