Hata
  • JUser: :_load: 62 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.

Makaleler

Kahramanmaraş CHP Milletvekili Adayı Murat Kapan merkeze bağlı köylere ziyaretleri ile seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramanmaraş CHP Milletvekili Adayı Murat Kapan merkeze bağlı köylere ziyaretleri ile seçim çalışmalarını sürdürüyor. Küpelikız, Öksüzlü, Alibeyuşağı, Çiğili, Elmalar, Maksutuşağı, Demirciler, Çokyaşar, Tevekkeli, Öksüzlü gibi çevre köylerde ziyaretlerini sürdüren Kapan, seçim stratejileri çerçevesinde halkın sorunlarına getirecekleri çözümler, uygulamaya koyacakları projeler hakkında bilgilendirme yaptı.

Kahramanmaraş CHP Milletvekili Adayı Murat Kapan iktidar olmaları ile birlikte yapacakları yenilikler ve geliştirdikleri projeler hakkında şöyle konuştu: “ AKP Hükümeti tarım ve hayvancılığı tamamen bitirmiştir. Sanayici perişan, esnaf perişan, emekli perişan, işçi perişan… Bu hükümet yüzünden hiç birimizin yüzü gülmez oldu. Biz İktidara geldiğimiz zaman mazotun litresi 1,5 lira olacak. Çiftçi perişan olmayacak bir nebze de olsa sıkıntısı hafifleyecek, çiftçinin dertlerine derman olacağız. Bizler CHP’li olarak bu vurguna bu soyguna son vermek için CHP’ yi iktidara taşımalıyız. Bu düzene bir son vermeliyiz! Merkeze bağlı yapmış olduğum bu ziyaretler umarım halkın desteği ile geri döner.”dedi

Kapan, Türkiye’de tanıtımına devam ettikleri aile sigortası projesini iktidar geldikleri takdirde hayata geçirecekleri ilk proje olduğunu ifade etti. Kapan sözlerini şu şekilde sürdürdü:

Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun en çok üzerinde durduğu konu aile sigortası. Bu sizlerinde dikkatini çekmiştir. 13 Haziran’da iktidara geldiğimiz zaman öncelik vereceğimiz bir projede. Bu çalışmadaki amacımız, Türkiye’de hiçbir ailenin gelirinin 600 TL’nin altına inmemesi. Bu sayede halk daha rahat bir yaşam sürecektir. Geçen hafta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kahramanmaraş’ta gerçekleştirdiği mitingde de bu çalışmalarımızdan söz ettiğini hatırlatmak isterim. Halkın mitinge olan ilgisi de güzel sonuçlarımıza yaklaştığımızın göstergesidir. Umarım iktidara geliriz ve çalışmalarımızı iktidar da sürdürmeye devam ederiz.” Diyerek sözlerini tamamladı. CHP Milletvekili adayı Kapan ayrıca köy ziyaretlerinde öğrencilere çeşi6tli hediyeler veriyor. Köy halkının sıcak ilgisi ile karşılanan CHP adayı halkın kendisine olan ilgisinden son derece memnun olurken, her vatandaşın hak ettiği hizmeti ve yaşamı sağlamak için yola çıktıklarını söyledi.

2.201105200951231

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

murat_kapan_bu_dzene_son

KAYNAK : KAHRAMAN MARAŞ GÜNDEM

Sosyal Ağlar

İletişim

  • Email: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Hotmail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Facebook: Murat Kapan
  • Tweeter : @muratkapann