Hata
  • JUser: :_load: 62 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.

Makaleler


muratkapan6

CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI MURAT KAPAN ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR…

Seçime sayılı günler kala çalışmalarını daha da yoğunlaştıran CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Murat KAPAN seçim çalışmaları kapsamında Kahramanmaraş’ın, ilçeleri, beldeleri, köy ve mahellerini adım adım gezerek esnafı ziyaret etti. 
Ziyaretleri esnasında Murat KAPAN’a, CHP Milletvekili Adayı Türkan Özbek, Elbistan İlçe Başkanı Memet Temur, Bakış Belediye Başkanı Kamber Yurdakurban, CHP Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Hülya Doğuç, CHP Kadın Kolları İlçe Başkanı Mehtap Özpolat, İl Gençlik Kolları Başkanı Emine Ağaoğlu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kemal İspir'in de aralarında bulunduğu heyet eşlik etti.
Yoğun çalışma proğramına sabahın erken saatlerinde başlayan ve gece geç saatlere kadar sürdüren Murat KAPAN,  esnafları tek tek ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Parti projelerini ayrıntılarıyla anlatan Milletvekili Adayı sorulan her soruya detaylı cevaplar vererek vatandaşın kaygılarını gidermeye çalıştı.

‘’12 HAZİRAN DÖNÜM NOKTASI OLACAK VE TÜRKİYE RAHAT BİR NEFES ALACAK’’
Samimi ve içten tavırları sorunlara dikkatli eğilimi vatandaşların taktirini topladı. Seçmen üzerinde oluşturduğu güvenin yanı sıra yapmış olduğu açıklamalarla da dikkatleri üzerine toplayan KAPAN,’’ Cumhuriyet Halk Partisi İktidarında Ülkenin ve Kahramanmaraş’ın hak ettiği şekilde yönetileceğini ve bu süreçte verilen sözlerin yerine getirileceğini vurgulayarak tüm projelerin hayata geçirileceğini belirtti. Halk artık hizmet bekliyor, dikkate alınmak sorunlarına doğru muhattap bulmak istiyor. Yıllarca üzerlerinde bir yükle yaşamış, geçim sıkıntısı çekmiş evine ekmek götüremez duruma gelmiştir. Esnaf ziyaretlerimizde gördük vatandaşın halı içler acısı. Çoğu günü siftah yapmadan kapattığını söylüyor. İktidar, durmak yok yola devam diyor, istikrar sürsün diyor ama biz burada yoksulluğun çaresizliğin artarak sürmekte olduğunu gördük. Esnaf tek tek kepenk kapatıyor. Birçok dükkân ya satılık ya kiralık tabelaları asmış kapısına. Böyle istikrar olur mu, iktidarın istikrar anlayışı bumu? Aydınlık günlere sayılı zaman kaldı. Cumhuriyet Halk Partisi bu kötü gidişata 12 Haziran’da bir son verecek ve herkes hak ettiği şekilde hayatını sürdürecek. 12 Haziran bir dönüm noktası olacak ve Türkiye rahat bir nefes alacak.’’


DSC07108 DSC07296

KAPAN,  ESNAFIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ…
Ziyaretler sırasında renkli kişiliği, yaptığı espriler ve samimi tavırlarıyla dikkat çeken Murat KAPAN esnafın yüzünü güldürdü…
Elektronik eşya mağazasında pano kapağındaki ‘’ölüm tehlikesi’’ uyarısını AKP’nin yeni amblemi diye işaret eden Murat KAPAN, vatandaşların uzun süre gülmesine neden oldu. Sokakta yürürken eline süpürge alan milletvekili adayı seçimlerde Ak Parti iktidarını süpüreceklerini kaydetti. 
Malatya Caddesi'nde esnafı dolaşan CHP heyeti, Küçük Sanayi Sitesi çalışanlarını da ziyaret etti. Demir dövüp, kaynak yapan milletvekili adayı, emeğin en yüce değer olduğunu emeğe emekçiye verdiği değeri dile getirdi.
Çalışmaları kapsamında iki dükkân açılışını da gerçekleştiren Murat KAPAN, bu süreçte partisine ve şahsına gösterilen ilgi ve yaklaşımdan memnun olduğunu dile getirerek bütün bu çabaların boşa gitmeyeceği sözünü verdi.Saadet Parti Seçim irtibat bürosunu ziyaret eden Milletvekili Adayı Saadet Partililer tarafından yakın ilgiyle karşılandı. Bir süre sohbet ettikten sonra karşılıklı iyi dileklerde bulunarak ziyaretlerine devam etti.
AKP Seçim İrtibat bürosunu da ziyaret eden Murat KAPAN, partililerle bir süre sohbet edip çalışmalarına devam etmek üzere ayrıldı.


DSC07194 DSC07108

EV HANIMLARINA AİLE SİGORTASI HAKKINDA DETAYLI BİLGİ VERDİ…
Çalışmaları sırasında ev toplantılarına da katılan CHP Milletvekili Adayı, partinin en önemli projelerinden olan aile sigortası hakkında ev hanımlarına detaylı bilgiler aktardı. Daha önceki dönemlere nazaran bu dönem özellikle kadın seçmenin bilinçlendiğini, haklarını arama noktasında gayret gösterdiklerini belirten Murat KAPAN,’’ Kadınlarımızı artık her şeyin farkında. Yıllarca mevcut iktidar tarafından görmezden gelinmiş. Ne hali sorulmuş ne dertleri dinlenmiş. Oysa bütün yük kadınlarımızın omuzlarında. Cumhuriyet Halk Partisi kadına seçme ve seçilme hakkını tanıyan tek partidir. Artık kadının çilesine bir son vermek için CHP İktidarında kadınlarımız hak ettiği değeri görecekler. Bizim aile sigortası projemizle bu çekilen sıkıntılar bitecek. Ben çalışmalarım sırasında kadınlarımızın ve halkımızın partimize olan inancını ve güvenini gördüm. Projelerimize inanıyorlar. Samimi buluyorlar. Bu durum beni son derece memnun etti. Bütün bunların 12 Haziranda sandığa oy olarak yansıyacağına ve partimizi iktidara taşıyacağına inancım tamdır’’dedi.

DSC07125 lo

HAS PARTİ’LİLER DEN CHP’YE NEZAKET ZİYARETİ…
Akşam saatlerinde HAS Parti Milletvekili Adayı Niyazi GÜNEY ve beraberinde ki heyeti CHP Seçim İrtibat bürosunu ziyaret etti. Ziyaret sırasında basına açıklama yapan ve bu süreci değerlendiren HAS Parti Milletvekili Adayı,’’ Cumhuriyet Halk Partisi’nin projelerini yakından takip ediyorum, Çok insani ve samimi buluyorum. Zayıfın, ezilenin yanında olduğunu biliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nin politikalarını destekliyorum’’ dedi.
CHP Milletvekili Adayı Murat KAPAN, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘’HAS Parti’nin çalışmalarını takip ediyoruz. Bizimle eşdeğer projeleri var. Bu yaklaşım ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum’’ dedi.

DSC07125 DSC07125


muratkapan_calisiyoruz

KAYNAK : AFŞİNİN SESİ GAZETESİ 

Sosyal Ağlar

İletişim

  • Email: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Hotmail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Facebook: Murat Kapan
  • Tweeter : @muratkapann