Makaleler

Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı Murat Kapan yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde öğrencileri unutmadı.

1380716 541571625922326 701395564 n

Gülensu Mahalle muhtarı ile birlikte aynı Mahalle ‘de bulunan Kaşgarlı Mahmut Ortaokulu’nu ziyaret eden Kapan, öğrencilere kırtasiye malzemeleri hediye etti.

Eğitim yılının ilk gününde Maltepe’nin Gülensuyu Mahallesinde bulunan Kaşgarlı Mahmut Ortaokulu’nu ziyaret eden Kapan, burada okul idarecileri ile görüştü. Görüşmenin ardından öğrenciler için beraberinde getirdiği kırtasiye ve okul malzemelerini Okul idaresine teslim eden Kapan, bahçede oynayan öğrencilerle de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere ve öğrencilere başarılar dileyen Kapan, "çocuklar geleceğimizdir, onlara sahip çıkarak daha aydınlık bir gelecek yaratabiliriz" dedi.
Geçtiğimiz yıllarda da Maltepe’de ki okulları ziyaret ederek, öğrencilere hediyeler takdim eden Kapan, “Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyareti, Belediye Başkan Aday Adayı olarak değil, Maltepe de yaşayan  vatandaş Murat Kapan olarak yaptım. Bugün burada geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitim ilk gününde yaşadıkları sevince ortak olduk. Bu sevinci belediye başkanlığını alarak daha da genişleteceğiz” dedi.

Sosyal Ağlar

İletişim

  • Email: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Hotmail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Facebook: Murat Kapan
  • Tweeter : @muratkapann