Makaleler

Değerli Dostlarım,
Maltepe Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı açıklamamın hemen ardından ekibimle birlikte saha çalışmalarına start verdik "Zafer Sokakta" gerçeğinden yola çıkarak sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yarın saat 06.00'da Maltepe merkez Cami önünde başlayacak çalışmamız, adım adım yürüyerek Halkımızın olduğu her noktada onlarla sohbet edip dertlerini dinleyerek Büyükbakkalköy Mahallemizde devam edecektir. Yarınki bu yaklaşık 15 kilometrelik yürüyüş zaferin ilk adımları olacaktır.

Adım Adım Maltepe - Murat Kapan
 Maltepe merkez cami avlusundayız, sabah ezanıyla birlikte çalışmalarımıza buradan başlıyoruz..

Sizlerinde takdir edeceği gibi Halkımız artık makamında oturan siyasetçi profilini istemiyor. Sayın Genel Başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU'ndan daha önceki seçimlerde örnek aldığımız çalışma azmi ve zafere olan inancımızla güzel Maltepe'min girilmedik sokağı, çalınmadık kapısını bırakmıyacağız. Projelerimizi anlatacağız, kendimizi anlatacağız hepsinden önemlisi onları dinleyeceğiz. Halkımızı kazanacağız ve onlarla birlikte iktidarı kuracağız. İnanıyoruz başaracağız...

Murat kapan


999484 506015236144632 1640157036 n

"ADIM ADIM MALTEPE" yürüyüşümüzde Büyükbakkalköy mahallemize yaptığımız ziyerette yol güzergahında kuaför esnafımıza uğradık ve günlük traşımızı olduk, işlerini sorduk. Esnafın durumu zor aslında...

1004499 506021429477346 112788408 n

Sosyal Ağlar

İletişim

  • Email: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Hotmail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Facebook: Murat Kapan
  • Tweeter : @muratkapann