Hata
  • JUser: :_load: 62 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.

Makaleler

murat_kapan

Maltepe’de iki yıldır bir aday gibi çalışan Murat Kapan çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Sorulan adaylık sorularına çalışmaları ile cevap veren Kapan bu çalışmalar içerisinde sadece; “Evet Adayım” demedi

Yerel seçimlere çok az bir süre kala aday adayları yavaş yavaş kendisini belli etmeye başladı.
Maltepe’de bir aday gibi iki yıldır çalışan ve açıklamalar yapan Murat Kapan gazetecilerin aday adaylığı konusunda ki ısrarlı sorularına karşı ‘Evet aday adayıyım’ veya ‘Hayır aday değilim’ demedi.
Sorulan soruları ve Maltepe’yi ilgilendiren sorunları aday adayından ziyade bir belediye başkanı tavrı ile cevaplayan Kapan Maltepe’de yaşanan başta trafik sorunun sadece ilçe belediyesi ile halledilemeyeceğini belirterek”Sorunların halledilmesi için gerekirse büyükşehir belediyesi ile birlikte hareket edilmeli “ diyerek bir aday tavrı ile konuştu.

Açıklama Zamanı geldiğinde olacak
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile yerel basını akşam yemeğinde ağırlayan Murat Kapan yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verdi. “ İki yıldır CHP adına çalışmalar yapıyorum. Ben bu partinin bir neferiyim ve Maltepe’de ki CHP iktidarının devam etmesi için çalışmalar yapıyorum. Çalışmalarım Maltepe Halkı ve CHP içindir” dedi.

Gazetecilerin ısrarlı sorularını cevaplamak istemeyen Kapan, “Zamanı geldiğinde bu sorularınıza cevap veririm ancak şimdi değil” dedi.
murat_kapan2
 

Seçim rüzgarı sert esecek
Genel seçimlerde Kahramanmaraş’tan milletvekili adayı olan Murat Kapan  aday adaylığı için adı geçen isimlerden biri. Kulislerde bir çok isim yer alırken ön plana çıkan isimlerden biri olan Murat Kapan aday adaylığını net olarak açıklamasa dahi yapmış olduğu çalışmalar ve söylemleri ile Maltepe Belediye Başkanlığı için aday adaylığı sinyalini verdi. Kapan Maltepe’nin 18 mahallesi ile ilgili yapmış olduğu çalışmalar ve sorunları tespit ettiklerini belirterek, “ Çalışmalarımız devam edecek. Devam eden ve yaşanan sorunların ortadan kalkması için gerekli olan çalışmaları yapacağım” diyerek Maltepe Belediye Başkanlığı adaylığını da üstü kapalı olarak açıklamış oldu.


Sosyal Ağlar

İletişim

  • Email: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Hotmail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Facebook: Murat Kapan
  • Tweeter : @muratkapann