Hata
  • JUser: :_load: 62 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.

Makaleler

31-08-2012-murat-kapan-1-eylul-dunya-baris-gununu-kutladiCHP Milletvekili adayı işadamı Murat Kapan, dünyadaki barışın sağlanması adına herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini belirtti. Kapan , “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yurt da sulh, cihanda sulh’ sözleri barışçıl evrensel yaklaşımı öngörmektedir.1 Eylül Dünya Barış Günü, her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır. 1 Eylül 1939 Almanya’nın Polonyo’ya saldırısının ve böylelikle 2. Dünya Savaşı’nın başlangıç tarihidir. 2. Dünya Savaşı’nın sona ermesinin ardından ise, Birleşmiş Milletler 1 Eylül tarihini Dünya Barış Günü olarak kabul etmiştir. Dünyada ve ülkemizde barışın hâkim olabilmesi, herkesin kardeşçe yaşayabilmesi için, mücadele etmeli kardeşlik ve dostluk içerisinde olmalıyız. İnsanların, huzur güven ve mutluluk içinde yaşamasının temel koşulu barış ve dostluk ortamının sürekliliğini sağlamaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta ülkemiz olmak üzere, insanlık dünyasına barış diliyor, barışın egemen olacağı bir ülkede ve dünyada yaşamak özlemiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

 

 


Sosyal Ağlar

İletişim

  • Email: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Hotmail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Facebook: Murat Kapan
  • Tweeter : @muratkapann