Hata
  • JUser: :_load: 62 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.

Makaleler

MuratKapan_10kasim
Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 74. yılı nedeniyle bir değerlendirme yapan Maltepe'li iş adamı Murat Kapan ''Ülkemiz her zorluğa girdiğinde, her karanlık durumda geleceği aydınlatacak bir meşale olarak Atatürk'e bakmak yeterlidir. Karar vericiler Atatürk bu konuda ne düşünürdü? Ne yapardıyı düşünerek Atatürk'ün manevi mirasından Nur'lar yaratabilirler.


Ülkemiz karanlık bir dönemden geçmektedir. İç ve dış sorunlar ayyuka çıkmış, Suriye meselesi başımıza bela olmuş, bir de pkk meselesi yaşamaktayız. Sorunların çözümüne devrimci ve yenilikçi bir anlayışla bakmak gerekir diyen Murat Kapan sözlerini şöyle devam ettirdi. Türkiye olarak bizim elimizde Atatürk gibi bir meşale yanmaktadır. Nereye dönersek, hangi olaya doğrultursak orada yol gösterici Atatürk'ü bulabiliriz.

Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 74. yılında onu rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum. Yeri ve mekanı cennet olsun'' dedi.

Sosyal Ağlar

İletişim

  • Email: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Hotmail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Facebook: Murat Kapan
  • Tweeter : @muratkapann