Hata
  • JUser: :_load: 62 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.

Makaleler

873b78dffccafa2187e341e367b3614b
17-18 Temmuz günü Ankara'da Büyük Kurultayını gerçekleştiren CHP artık nasıl bir yol izleyecek ve gelecekte ne tür bir görüntü verecek, siyasi hedefleri neler olacak. Bu ve buna benzer soruları CHP Milletvekili Adayı Murat Kapan'a sorduk.

Temmuz sıcağında, hafta içerisinde, iki gün sürecek kurultay daha başlamadan bazı kişi ve kurumlar yanlı söylemlerle yapacağımız bu 'Demokrasi, Değişim' adlı Kurultayımıza gölge düşürmeye çalıştılar. Tabi örgütümüz Türkiye'nin her tarafından çoşkuyla katılarak bu kişilere gereken cevabı vermiştir. Demokrasinin işlediği, Değişimin olduğu bir çalışmayla 34.Olağan Kurultayımızı yaptık. Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu bir kez daha Cumhuriyet Halk Partisinin Genel Başkanlığına seçilmiştir. İkinci günde ise Parti Meclisi seçimi yapıldı ve yeni bir yönetim önümüzdeki süreçte şekillenecektir, şimdiden görev alacak tüm parti yöneticilerimize başarılar dilerim.
Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kurultay sonrası yaptığı açıklamaları dikkatlice dinlediğimizde yeni yönetim anlayışı çalışmak temelindedir, Halkla iç içe olma temelindedir. 
Genel Başkanımız şöyle demiştir;
* Örgüt değişime ayak uydurmalı; gençleşmeli, yenilenmeli, dinamizm kazanmalı.
* İl Başkanı kahvede oturmayacak; yani makamında koltuğunda oturmayacak Halkla iç içe olacaklar.
* MYK'dayım Milletvekilliğim garanti değil; toplantıya gelecekler ama haftanın diğer günleri Halkın arasında dolaşacaklar.

* İkinci adam yok; hangi görevde olursa olsun Halkta karşılğı olacak.

* Tartışanları tutmam; çalışacağına oturup sadece parti içi kısır tartışma yapanı tutmam, üretenler, çalışanlar, Halka gidenler kalacak.
Genel Başkanımızın verdiği mesajlara bakacak olursak ortaya çıkan sonuç parti yöneticileri oturmayacak, çok çalışacak ve Halka gidecek. Bütün bunlarıda koltuk ve makam kapmak için değil,içerisinde bulunduğumuz hassas durumdan dolayı yapmak zorundayız aslında.
UMUDUN ADI CHP'dir.

Bizim umudumuz gün doğumuyla gün batımını iş aramak için, evine ekmek götürmek için için bitiren babanın umududur.
Bizim umudumuz geleceğini garantiye almak için dershane parası toplama amacıyla sabahlara kadar çalışan onurlu gençlerin çabasıdır.
Bizim umudumuz alınterini kutsal bilip, emeğe sahip çıkanların umududur.
Uzakta aramayın umudu bizim umudumuz gözlerdedir, sıktığımız ellerin sıcaklığındadır.

Bizim umudumuz yarınların doğacak güneşine gebedir.
Bizim umudumuz tükenmeyen birlikle ilerleyen mücadelemizdedir.
Umudu örgütleyeceğiz ve her yerde söyleyeceğiz.
Ekilen tohumun yeşerdiğini göreceğiz. UMUT CHP

Bütünüyle sorunlara baktığımızda gereken, tek kelimeyle 'KURTULUŞ REÇETESİ' olmalıdır.

Türkiye her konuda 'ZOR ZAMANLAR' yaşamaktadır, zor zamanların faturası İşçilere, Emekçilere, Kadınlara, Öğrencilere, Demokratlara, Aydınlara çıkarılmaktadır. Fatura kabardıkça, öfke bilenmekte zor zamanların karşısına 'YENİ UMUTLAR' dikilmektedir. İşte yeni umudun adı CHP'dir.

* Türkiye, tarihiyle 'zor zamanlar' yaşamaktadır.

* Türkiye, kurumlarıyla 'zor zamanlar' yaşamaktadır.

* Türkiye demokrasisi 'zor zamanlar' geçirmektedir.

* Türkiye'de eğitim sistemi 'zor zamanlar' yaşamaktadır.

* Türkiye'de sağlık sistemi 'zor zamanlar' geçirmektedir.

* Türkiye'de kadınlar 'zor zamanlar' geçirmektedir.

* Türkiye'de ifade özgürlüğü 'zor zamanlar' geçirmektedir.

* Türkiye'de emekçiler, işçiler 'zor zamanlar' yaşamaktadır.

* Türkiye'de yaşam 'zor zamanlar' geçirmektedir.

Türkiye'nin ve bozulan toplumsal dengelerin emekçiler, ezilenler, eşitsizler lehine tekrar kurulmasına ihtiyacı var. Bu ihtiyacın adı CHP'dir, bu umudun adı CHP'dir.

CHP, Cumhuriyetin ve Halkın partisidir, partimizi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde iktidara taşımak biz demokratlara, özgürlükçülere, eşitlikçilere, barışı savunanlara yani Halkımıza düşmektedir, bunu hep birlikte başaracağız ve Cumhuriyet Halk Partisi iktidar olacaktır.

Sosyal Ağlar

İletişim

  • Email: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Hotmail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Facebook: Murat Kapan
  • Tweeter : @muratkapann