Hata
  • JUser: :_load: 62 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.

Makaleler

kurultayCHP 26-27 Şubat tarihlerinde ardı ardına iki kurultay gerçekleştirdi, bu kurultayların öncesi ve sonrası gelişmeleri sizler adına takip ettik. Ankara’da olan bu gelişmeleri yakından takip eden ve kurultaya katılım gösteren, aynı zamanda CHP Milletvekili adayı Murat Kapan’a sorduk, işte verdiği bazı cevaplar.

Gerçekten adına Demokrasi şöleni dediğimiz bu kurultay tamda adına yakışır bir şekilde gerçekleşti. Binlerce CHP emekçisi, örgütümüz ve delegeler erken saatlerde salonu doldurmuş, yer bulamayan çok sayıda partili arkadaşlarımızda dışarıda kalmışlardır. Divan oluşumundan sonra sayın Genel Başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU kürsüden konuşmasını yaptı ve salon adeta çoştu.

Cumhuriyetin kurucusu ve kollayıcısı olan partimizdir.

CHP’yi kuran kadrolar Milli mücadeleyi başlatanlardır, kurtuluş savaşını verenlerdir, Cumhuriyeti ve Devleti kuranlardır. Yine çok partili hayata geçen, Demokrasiyi bu Ülkeye getirende CHP’dir.

Şimdi yapılan bu kurultaylar sonucunda daha da güçlenen bir Genel Başkanımız var, daha da güçlenen bir tüzük var, daha da güçlenen bir parti örgütümüz var, nihayetinde daha da güçlenen bir CHP var.

Örgütümüz partisine sahip çıkmış delegelerimiz özgür iradesini kullanmış yapılan dedikodulara yanlışlara ilgi göstermemiştir. Biz partililerde bundan sonra daha çok çalışmalı ve Halkımıza doğruları anlatarak CHP iktidarına yürümeliyiz. Her zamankinden daha çok tamda şimdi bu güzel vatanımızın gerçekten Cumhuriyet Halk Partisine ihtiyacı var, artık iç çekişmeleri bırakalım ve iktidar olmaya odaklanalım.

Bakın sayın Genel Başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU’da nasıl bir mesaj veriyor bizlere, bunları kısa üç başlıkta sizlerle paylaşıyorum.



 

Sosyal Ağlar

İletişim

  • Email: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Hotmail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Facebook: Murat Kapan
  • Tweeter : @muratkapann