Hata
  • JUser: :_load: 62 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.

Yaşadığımız güzel  ilçemizin takımı olan Maltepe Spor futbol kulübü hem severek maçlarını izlediğimiz hemde  bir süre yani iki dönem yönetim kurulu üyesi olduğum bir spor kulübüdür. 

Her ne kadar zor bir dönemdende geçse Maltepe Spor ileride hak ettiği yerlere gelecektir bizlerde yöneticiler ve Maltepe’liler olarak bunda gayret göstereceğiz ve üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yapacağız.

Sağlıklı yaşamak için spor yapmamız gerektiğini çok iyi bilmekteyiz ama malesefki zamansızlıktan bu isteğimiz  gerçekleşemiyor ama hiç olmazsa bu şekilde spor kulüplerinde bazen görev alarak, bazen taraftar olarak yapacağımız uğraşılarla  en azından çevremize faydamız olur diyoruz.

Murat KAPAN

 

 

Merinos Maçına Murat Kapan'dan Otobüs Desteği


 
















Maltepespor Bursa Merinosspor müsabakası için Maltepeli işadamlarını otobüs tutmaya çağıran kamuoyunun bu çağrısına ilk cevap Maltpespor Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kapan'dan geldi. Gazetelere açıklamalarda bulunan Murat Kapan şunları söyledi.

''Maltepespor taraftarlarının Maltepespor-Merinosspor müsabakasına gidebilmesi için yapılan çağrıya cevap vererek üzerime düşen sorumluğu yerine getirerek 1 otobüs kiraladım. 

Maltepespor'un bir yönetim kurulu üyesi olarak Maltepespor taraftarlarının emrine verilmiştir. Umarım bu çağrıma yöneticiler, belediye ve Maltepeli işadamları cevap vererek Maltepespor’lu taraftarların Merinos'a akmasını sağlayarak, tarihi bir görevi yerine getirmiş oluruz. Umarım tüm Maltepe Merinos'a gider, orada hakettiğimiz galibiyeti alırız ve şampiyonluğumuzun meşalesini yakmış oluruz.


Sosyal Ağlar

İletişim

  • Email: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Hotmail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Facebook: Murat Kapan
  • Tweeter : @muratkapann