1966 Kahramanmaraş Merkez doğumluyum.

Henüz 12 yaşında iken Ailemiz 1978’de İstanbul’a yerleşmeye karar verir ve Maltepe ilçesi artık yeni yuvamız olur. Tam 35 yıldır Maltepe’de yaşamaya ve Maltepe’yi sevmeye devam ediyorum.

Henüz okul yıllarındayken başlayan iş hayatım, Maltepe’de 1981’de kurduğumuz aile şirketimizle devam ediyor. O zaman ki zor ve çetin şartlarda kurulan şirketimiz 33 yılda birçok başarılara imza atmıştır. İş hayatım, halen şirketimizde Yönetim Kurulu Başkanı  olarak devam etmektedir.

Sağlam bir Aile yapısına inanırım, mutluluk ve huzura inanırım, bu yüzden sevgili eşim ile dünyalara değişmeyeceğim üç çocuğum ile birlikte güzelim Maltepe'de yaşıyoruz.

İkinci Ailem dediğim partim CHP ile 2011 yılı Haziran ayında yapılan Genel Seçimlerde  Milletvekili Adayı olarak CHP kadrolarında, seçim mücadelesinde görev aldım  ve bu görevide şerefle yerine getirdim.

1998’den sonra sivil toplum örgütleriyle daha yakın temasım oldu, halen çeşitli derneklerde yöneticilik ve üyeliğim devam etmektedir.

 

 Halen yöneticisi ve üyesi olduğum kurumlar:

 Cumhuriyet Halk Partisi.

 İTO. İstanbul Ticaret Odası Üyeliği.

 Okan Üniversitesi Danışma Kurulu Üyeliği.

 Tüm Konfeksiyon İmalatçıları Derneği Kurucu Başkanı.

 ADD. Atatürkçü Düşünce Derneği Üyeliği.

 Gebze Genç İşadamları Derneği Üyeliği.

 Maltepe Spor Üyeliği.

Sosyal Ağlar

İletişim

  • Email: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Hotmail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
  • Facebook: Murat Kapan
  • Tweeter : @muratkapann